Bugun...

"koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/9/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/9/34/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/9/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/9/34/9" İLE İLGİLİ HABERLER

MHP Gülşehir İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı'nın aldığı bir karar ile Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatın..
“Nevşehir Huzur 50 – 2016-2 ” - Genel Asayiş Uygulaması Yapıldı.
30.12.2016 günü 20.00 ile 22.00 saatleri arasında, İl Merkezi ve ilçelerimizde yapılan Nevşehir Huzur 50 – 2016-2 uygula..
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM OKUL YÖNETİM KURULU İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı eğitim kurumları ile ilgili olarak Nevşehir Valiliği, Nevşehir Ticaret..
KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir merkeze bağlı köylere hizmet götürmek amacıyla kurulan Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı valilik makamı..
Vali Aktaş ve Belediye Başkanı Ünver, Basın Toplantısı İle Müjdeyi Verdi
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu(TRT) tarafından düzenlenecek 39. Uluslararası Çocuk Şenliği bu yıl Nevşehir’de gerçekleş..
Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurulu Çalışmaları İşbirliği Protokolü İmzalandı.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Nevşehir İl MilliEğitim Müdürlüğü, Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Ticar..
Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesinde Öğle Yemeği Denetimi Yapıldı.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesinde öğle yemeği denetiminde..
Sequel Final Toplantısı Ntso'da Yapıldı
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde Türkiye’den Nevşehir HBV Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Kapadokya ..
CEYLAN; Yabancı Dil Dersi Öğretmenleriyle Değerlendirme Toplantısı Yaptı.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN merkezi sistem sınavı değerlendirme toplantılarını İngilizce Öğretmenler..
AK PARTİ’DE MAHALLE VE KÖY BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından mahalle ve köy başkanları toplantısı düzenlendi.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI