Bugun...

"koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi/14/iletisim/s/keywords/koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi" İLE İLGİLİ HABERLER

Diyarbakır Şehitleri; Düzenlenen Törenle memleketlerine uğurlandı.
Bölücü terör örgütü mensuplarınca, Dicle Üniversitesi içerisinde yer alan hafriyat alanının çevre güvenliğini sağlayan ç..
Müzik Aletleri Kullanımı Eğitimi İçin Kayıtlar Devam Ediyor.
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce müzik aletlerinin kullanımının yaygınlaştırılarak bu yönde kabil..
Eski Hamam İçin Tarihi Kentler Birliği’nden 50 Bin TL Hibe
3. Derece Arkeolojik Sit alanı temizlik çalışmalarının devam ettiği dünyanın en büyük yeraltı yerleşim bölgesinde yer al..
Engelsiz Sağlık İletişim Merkezi (ESİM) hizmete sunuldu.
Sağlık Bakanlığımızca, işitme engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve sağlık hizmeti sunumund..
Nevşehir Devlet Hastanesine Kalp Damar Cerrahi Merkezi (KVC) Kurulumu için Start Verildi
Nevşehir Devlet Hastanesinde KVC Merkezinin kurulumunun onayı alınmasının ardından 2017 yılı içinde Kalp Damar Cerrahi (..
Uçhisar Belediyesi personeline iletişim ve uyumlu çalışma eğitimi verilecek.
Uçhisar Belediyesi ile Ahiler Kalkınma Ajansının ortaklaşa düzenlediği 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Uçhis..
Vali Aktaş Yeni Kimlik Kartı için Başvuruda Bulundu.
Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Türki..
Uçhisar Belediyesi, kuşlar için doğaya yem bırakıyor.
Uçhisar Belediyesi, zorlu kış şartlarından dolayı doğal ortamda yaşayan kuş türlerinin beslenebilmesini sağlamak amacıyl..
Vefakar Gençlik Fedakar Ecdadı İçin Yürüyecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğünce organize edilen Sarıkamış etkinliklerini anma ..
Yeraltı Kilisesi için Teknik Bilgi Alındı.
Nevşehir Kale Etrafı Arkeolojik Sit alanında ortaya çıkartılan ve dünya Ortodoksluğunun tarihi akışına yön verecek düz..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI