Bugun...

"koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi/14/s/keywords/koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir’ de Çanakkale Konferansı Yoğun İlgi Gördü
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Çanakkale Şehitlerini Anma Programında, Araştırmacı-Tarihçi Yazar Salim Dağ,..
 Genç Basketbolculardan Ünlüer’e  Ziyaret
15-18 Mart 2016 tarihinde Gaziantep’te düzenlenen Kulüpler arası Genç Kızlar Basketbol Bölgesel Grup Şampiyonasında biri..
"Dernekler ve Üst Kuruluşları için Proje Yardımları" Programı
İçişleri Bakanlığının 2010 yılında başlattığı "Dernekler ve Üst Kuruluşları için Proje Yardımları" Programı için, 2016 y..
Kardelen Eğitim Kurumları TUBİTAK Projesiyle Türkiye birinciliği yolunda.
TUBİTAK tarafından düzenlenen ortaöğretim araştırma projeleri Kayseri bölge yarışmasında ilimizi temsil eden Kardelen Eğ..
Nevşehir'de Öğrenciler İtfaiyeyi Tanıyor
Nevşehir’deki ana okulu ve ilkokul öğrencileri , belirli aralıklarla düzenlenen gezilerle Nevşehir Belediyesi İtfaiye M..
Okul sporları Kort Tenisi maçları sona erdi.
Nevşehir'de İl merkezi'nde; ''Okul Sporları'' Kapsamında Düzenlenen Kort Tenisi Genç Erkekler ve Genç Kızlar müsabakalar..
Turkcell 4.5G şebekesi 81 ilde birden hazır
Turkcell, dünyanın en hızlı 4.5G şebekesini kurmak için eksi 30 dereceye varan hava koşullarında toplam 1,2 milyon saat ..
Kardelen Eğitim Kurumları Aksaray da İlimizi Temsil Edecek
Okul sporları satranç turnuvalarında başarılı olarak ilimizi gruplarda temsil etme hakkı kazanan Kardelenli öğrenciler T..
Aksaray’da Düzenlenen Satranç Turnuvasına Kardelen Damgası
Kardelen Eğitim Kurumları Öğrencisi Aksaray’da Düzenlenen Satranç Turnuvasına Damgasını Vurdu
Prof. Dr. Filiz Kılıç, ‘Muhabbet Gecesi’nde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Semerkand İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Nevşe..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI