Bugun...

"koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi/14/s/keywords/koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi" İLE İLGİLİ HABERLER

NTSO BAŞKANI PARMAKSIZ’DAN İŞLETMELER İÇİN KREDİ GARANTİ FONU DESTEĞİ TALEBİ
NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız, Kovid-19'un etkisini yaşayan sektörlerin 29 Nisan – 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında uyg..
YÖK Başkanı Saraç NEVÜ Senato ve Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Senato ve ..
Avanos Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları 'AART Uluslararası Sanat Sempozyumu’na Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğretim Elemanları, 15-16 Nisan 2021 tarih..
Tarihin Akışını Değiştiren Destan İçin Gülşehir'de Tören Düzenlendi.
Gülşehir’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. Yıldönümü nedeniyle, Hükümet Konağı önünde b..
NEVŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜZELER İÇİN AYLIK ZİYARETÇİ VE GELİR ÇİZELGESİ
NEVŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜZELER İÇİN AYLIK ZİYARETÇİ VE GELİR ÇİZELGESİ (VALİLİK BASIN VE HALKL..
Nevşehir Belediyespor için Bir araya geldiler
Misli.com 3. Lig 1. gurupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’a Destek sağlamak için Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Meh..
DEVA Partisi Nevşehir İl Başkanı ATABAY ve Gülşehir İlçe Başkanı Koç, ''DEVA Kadında Zirvesi''ne Katıldı.
Gülşehir Demokrasi ve Atılım Partisi Nevşehir İl Başkanı Alper ATABAY ve Gülşehir İlçe Başkanı Rukiye Koç, Ankara'da düz..
Çiftçi, Gülşehir İçin Proje Üretmeye Devam Ediyor.
Gülşehir belediye başkanı Av. Fatih Çiftci, son iki yıldır nüfusu da artmaya devam eden ilçesi için proje üretmeye devam..
ODA AİDATLARINDA YAPILANDIRMA İÇİN SON GÜN 28 ŞUBAT
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan, 7256 sayılı Kanun kapsamında aidat yapılandırması içi..
Daha Yeşil Bir Kampüs İçin Orman Genel Müdürlüğü ile NEVÜ Arasında Ağaçlandırma Protokolü İmzalandı
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü arasında NEVÜ Kampüsünün ağaçla..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI