Bugun...

"koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi/19/s/keywords/koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi" İLE İLGİLİ HABERLER

Kardelen Eğitim Kurumları İşbirliği ile Alişan KAPAKLIKAYA Nevşehirli Aileler ile Buluştu
Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA Kardelen Eğitim Kurumlarının düzenlediği muhteşem bir organizasyonla Nev..
Suriye'li sığınmacılar Sağlık Taramasından Geçirildi
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince, Nevşehir’de ikamet eden Suriyeli sığınmacı aileler sağlık taramasından geçiril..
Nevşehir Milletvekillerinden Patates Çiftçisine Müjde!
Nevşehir tarımının en önemli ürünlerinden olan patateste fiyat düşüklüğü sebebiyle en son 2012 yılında ihracat için veri..
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cu..
Uçhisar’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.
Uçhisar Belediyesi ile Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ..
8 Mart Dünya Kadınlar Günü NEÜ'de Kutlandı
‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı...
Okul Sporları Küçük Kız - Erkek Puanlı Atletizm Yarışları Yapıldı.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul sporları puanlı atletizm yarışmaları Gazi St..
NGC Başkanı Ekici’den Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak,..
754 Konut  İçin Kura Çekimi 11 Mart Cuma Günü Yapılacak.
Nevşehir Belediyesi’nin projelendirerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile hayata geçirdiği Nevşehir Kal..
Tanrıver, “Nevşehirimizin ve Milletimizin Başı Sağolsun”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Şırnak'ın İdil ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralana..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI