Bugun...

"koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi/3/images/genel/s/keywords/koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi/37/s/keywords/koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi/3/images/genel/s/keywords/koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi" İLE İLGİLİ HABERLER

Eldivan Teşekkür Etti.
Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Nevşehir İl Özel İdaresi genel sekreterliğine vekaleten atanmasının ardından bir Teşe..
Kadın Basketçilerden Teröre Türk Bayraklı Tepki
Kadın basketçiler maç öncesi Ankara’da gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınamak için Türk Bayrağı açtı. ..
AK Parti 23. ve 24. Dönem Nevşehir Milletvekili; Feralan, 3 Şehrin Koordinatör'ü Oldu.
AK Parti’de 23. ve 24. Dönem Nevşehir Milletvekilliği yapan Ahmet Erdal Feralan, AK Parti Genel merkezi tarafından 3 şeh..
Yeni Toki Bölgesindeki İmam Hatip Ortaokulu’nun Temeli Atıldı.
Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hayırsever işadamı Fevzi Avlanmaz tarafından yapılacak İmam Hatip Orta Okul..
Kapadokya Kültür ve Turizm Çalıştayı Düzenlendi.
Türkiye´nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya´da turizmde yaşanan sorunları çözmek için "Kültür ve Tur..
Kardelen Eğitim Kurumu TÜBİTAK Projesi İle Nevşehir'i Temsil Edecek
TÜBİTAK tarafından düzenlenen ortaöğretim araştırma projeleri Kayseri Bölge yarışmasında Kardelen Eğitim Kurumları öğre..
Uzm. Dr. Muhammet Çömçe'den, 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Nevşehir ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutla..
Nevşehir Milletvekilleri'nden Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir..
Gülşehir,14 Mart Pazartesi - 19 Mart Cumartesi Tarihleri arasında 6 Günlük Hava Durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre Gülşehir'in 14 Mart Pazartesi -19 Mart Cumartesi T..
Yök Başkanı Prof.Dr. Saraç'tan Vali Ceylan'a Ziyaret.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak üzere Nevşehir’e gelen YÖK Başkanı P..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI