Bugun...

"koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi/4/images/genel/s/keywords/koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi" İLE İLGİLİ HABERLER

Develi ve Şentürk Gençlerle Sohbet için Nevşehir'e Geliyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “ Bekir DEVELİ ve Erem ŞENTÜRK’le Bunu Konuşalım” hasbihal gençlik..
Ünver: “ Sevgili Peygamberimiz, Tüm İnsanlık İçin Bir Rahmettir”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yüce Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirmesinin dünya tarihinin en önemli d..
NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ EBUBEKİR GİZLİGİDER GENEL KURULDA KONUŞTU
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER 2017 Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğün..
Kuşlar'ın Aç Kalmasını Önlemek Amacıyla Yemliklere Yem Bırakıldı.
Nevşehir ’de dün öğleden sonra başlayan kar yağışı nedeniyle yem bulamayan kanatlı hayvanlar için, yemliklere Nevşehir B..
"Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması" 3. Yılında 15 Temmuz Şehitlerine mektup yarışmasıyla devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Etkinlikler ve Sosyal Faaliyetler Daire Başkanlığı..
Gülşehir AK Parti İlçe Başkanlığına Süpriz Aday!
Gülşehir ilçesinde şimdiden dengeleri alt üst edecek Akparti ilçe Başkan adayı: Adaylığı konusunda sıkı çalışmalara başl..
Çocuğuyla eşinin cezaevinden çıkmasını bekliyor
Nevşehir´de 15 yaşında evlendiği için açılan kamu davası sonucunda eşi cezaevine giren bir çocuk annesi Saadet Yavuz, ye..
Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye G..
2017 YILI UMRE KAYITLARI BAŞLADI
Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre organizasyonu ile Nevşehir ilimizden Suudi Arabistan’a umreye gitmek üzere kayıtla..
Nevşehirde 61 Yaşında, Organları ile 4 Kişeye Hayat Verecek
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinin 3. Basamak yoğun bakım ünitesi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI