Bugun...

"koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi/4/s/keywords/koruyucu-aileler-icin-topuzlu-han-da-duzenlenen-iftar-yemegine-katildi" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Fatih Çiftçi, Şehit Polis Memuru Semih Turgut Anısına Fidan Dikip Mezarı Başında Dua Etti
Gülşehir Belediye Başkanı Av Fatih Çiftçi, Şehit Polis Memuru Semih Turgut için oluşturulan hatıra ormanına fidan dikere..
BELEDİYE BAŞKANI ARI’DAN TÜRKEŞ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türk siyasi tarihinin en önemli simalarından Alparslan Türkeş’in vefatının 22. Sene..
Nevşehir'de “Fuhuş İçin Yer Temin Etmek” suçlamasıyla bir kişi tutuklandı.
Nevşehir'de “Fuhuş İçin Yer Temin Etmek” suçlamasıyla bir kişi Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince yakalanarak Ada..
Kapadokya Üniversitesi NGAP Türkiye Toplantısına Katıldı
Kapadokya Üniversitesi, ICAO’nun Yeni Nesil Havacılık Profesyonelleri Girişimi (NGAP) çerçevesinde düzenlenen NGAP Türki..
Vali Aktaş, Fidan Dikimi Etkinliğine Katıldı
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 21-26 Mart Orman Haftası Kutlama programı çerçevesinde, Avanos İlçesi Kayseri yol güzergâh..
Çarşı ve Mahalle Bekçileri Düzenlenen Törenle Görevlerine Başladı.
Nevşehir için planlanan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması ile Sağlık Kurul raporları olumlu olan ve eğitimlerin..
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Rasim Arıya Destek İçin Geliyor...
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'ya destek vermek için 20 Mart Çarşamba g..
BAŞKAN SEÇEN, NEVŞEHİR BELEDİYESPOR FUTBOLCULARI İÇİN VERİLEN KAHVALTIYA KATILDI
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, tff 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor’un yarın..
Dursun Ali Erzincanlı, Rasim Arı İçin Nevşehir'de...
Şair Dursun Ali Erzincanlı İle Muhabbethane 11 Mart 2019 Pazartesi günü (Bugün) Kapadokya Kültür Merkezinde Nevşehirli D..
Açıkgöz, ''Kadınlar, Bizim İçin Her Zaman Değerlidir''
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayıs..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI