Bugun...

"kudus-ten-zeytindagi-ndan-zeytindali-harekatina-selam-olsun/s/keywords/kudus-ten-zeytindagi-ndan-zeytindali-harekatina-selam-olsun/1/s/keywords/kudus-ten-zeytindagi-ndan-zeytindali-harekatina-selam-olsun/s/keywords/kudus-ten-zeytindagi-ndan-zeytindali-harekatina-selam-olsun/1/10" İLE İLGİLİ HABERLER

AVANOS ESNAF ODASI'NDAN BAŞKAN PINARBAŞI'YA PLAKET
Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal ÇELİK Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(NEVESOB) Başkanı Meh..
PINARBAŞI "AHİLİK HAFTAMIZ KUTLU OLSUN"
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı önümüzdeki hafta kutlanacak olan Ahilik Kültürü H..
URGENÇ; YAŞASIN 1 MAYIS! EMEĞİN, EMEKÇİNİN GÜNÜ KUTLU OLSUN.
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. 1
NEVÜ Rektör Yardımcısı Çolakoğlu’ndan Erciyes Üniversitesine Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Erciyes Üniversitesin..
NEVÜ Rektör Yardımcısı Çolakoğlu’ndan Kayseri Orman Bölge Müdürü Çapkın’a Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Kayseri Orman Bölge M..
TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Şenoğlu’ndan Rektör Aktekin’e Veda Ziyareti
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Nevşehir İl Koordinatörü görevini yürütürken TKDK Personel İşleri Da..
Rektör Yardımcısı Çolakoğlu’ndan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu Kırşehir Ahi Evran Ün..
Ülkü Ocakları’ndan MHP İl yönetimine “Hayırlı Olsun” ziyareti
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve beraberinde ki yöneticiler, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ve yeni yöne..
PARMAKSIZ’DAN NEVŞEHİR GAZETECİLER CEMİYETİNE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin kundaklanan ..
Nevşehir Ülkü Ocakları’ndan 400 günde 612 faaliyet
Nevşehir’in en güçlü teşkilatlanmasını elinde bulunduran Nevşehir Ülkü Ocakları pandemi öncesinde tam tamında 400 günde ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI