Bugun...

"kultur-ve-turizm-bakan-yardimcisi-ahmet-misbah-demircan-nevsehir-de/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakan-yardimcisi-ahmet-misbah-demircan-nevsehir-de/152/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakan-yardimcisi-ahmet-misbah-demircan-nevsehir-de/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakan-yardimcisi-ahmet-misbah-demircan-nevsehir-de/152/15/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir Turizm ve Doğal Kültürel Varlıkları Koruma Derneği faaliyete geçti.
Yıllardır halk arasında kurulması istenen ve ancak birilerinin kurmasının beklendiği turizm derneği Gülşehir Turizm ve D..
2019 Kültür ve Sanat Yarışmaları Başlıyor
Milli duygularımızın ve kültürümüzün yaşatılması, gençlerimiz arasında yaygınlaşmasının sağlanması, benimsenmesi ve genç..
Nevşehir'de Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatlarıyla tüm Türkiyede olduğu gibi bugün saat 09:30 da ilimizde, bağım..
HİSARCIKLIOĞLU VE PARMAKSIZ’DAN TİCARET BAKAN YARDIMCISI TURAGAY’A ZİYARET
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulları Başkanı M. Arif Parmaksız, Türkiye O..
Nevşehir Belediyesi Ekipleri Yol Bakım ve Tamir Çalışmalarına Devam Ediyor
Nevşehir Belediyesi ekipleri, şehrin farklı merkezlerindeki yollarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor...
TÜRK EĞİTİM SEN; ORTA AVRUPA VE ÇANAKKALE’YE İKİ KÜLTÜR GEZİSİ DÜZENLİYOR.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi her yıl düzenlediği gezi faaliyetlerine 2019 yılında da bir yurt içi bir de yurt dışı tu..
Nevşehir Belediyesi Sera Bitkileri Yetiştiriyor
Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından oluşturulan sera alanlarında şehrin farklı merkezlerindeki yeş..
Rasim Arı,' Nevşehir'de En Büyük Projemiz Aidiyet Duygusu Oluşturmak'
31 Mart Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, esnaf ve vatan..
MHP NEVŞEHİR İL BAŞKANLIĞINDAN DUYURU
Bugün bir takım haber sitelerinde MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayının adaylıktan çekileceği gibi bir takım haberler ye..
NEVŞEHİR BELEDİYESPOR ALT YAPISINDA YETİŞEN EFEKAN KARAYAZI , U-14 MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİ
Nevşehir Belediyespor alt yapısında yetişen 14 yaşındaki Efekan Karayazı, U-14 Kayseri Bölge Milli Takım karmasına seçil..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI