Bugun...

"kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/16/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/16/12" İLE İLGİLİ HABERLER

MATHMATİCS AND SCİENCE FOR LİFE ÇALIŞTAYI NEVŞEHİR’DE YAPILDI
“Mathmatics and Science for Life” ´´Yaşam için Fen ve Matematik ´´adlı projenin Kapadokya çalıştayı Nevşehir Dedeman Ot..
GÖREME SEYİR TERASI, PEYZAJ TASARIMI PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
GÖREME TARİHİ MİLLİ PARKINDA YER ALAN MANZARA SEYİR TERASI, KAPATILACAK YOLLAR VE YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHLARININ MİMARİ PEYZAJ ..
KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI TOPÇU, NEVŞEHİR'E ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.
Bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan..
Kardelenli Minikler Atamızı Vefatının 77. Yılında Saygıyla Andı
Özel Kardelen Koleji'nde öğrenciler Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü gerçekleştirilen törenle andı.
Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Orta Anadolu Ödül Töreni Yozgat´ta Yapıldı
Yenilikçi uygulamaların eğitim sistemimize kazandırılması, öğrenci ve öğretmenler'e daha iyi eğitim ve öğretim imkânları..
GÖREME MİLLİ PARKI PROJE TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Orman ve Su işleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürlüğü ile Nevşehir Milli Parklar ..
1. Uluslararası Türk Kültür Başkentleri Bilgi Şöleni (Türkiye-Kosova-Makedonya-Özbekistan) Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘1. Ulusl..
Nevşehir Üniversitesi Futbol Takımından 4-2’lik Galibiyet
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı, Kozaklıspor’u 4-2’lik skorla mağlup etti...
HACIBEKTAŞ İLÇESİNDE AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde Hacı BektaşVeli Kültür Derneği, 5. Uluslararası Hacıbektaş Aşure Günü etkinliği düzen..
9. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS 2015) Sona Erdi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Avanos Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASEM), Avanos Kaymakamlığı, Kültür..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI