Bugun...

"kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/24/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/24/32" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Valisi Aktaş, İstişare Toplantısı’na katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanlığında İlimizde yapılacak olan yatırımlarla ilgili İstişare Topla..
‘Muhtar Eğitimi’ toplantısı, Nevşehir'de yapıldı.
Nevşehir Valiliği tarafından gerçekleştirilen, İl geneli kasaba ve köy muhtarına yönelik İçişleri Bakanlığımız İller İda..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI, TURİZM HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, bu yıl 43.sı organize edilen Turizm Haftası kutlamaları kapsamında Nevşehir’in Göre..
Göreme’de Turizm Haftası Kutlandı
Türkiye’nin önemli Turizm merkezlerinden biri olan Göreme 15-20 Nisan Turizm Haftası nedeniyle, Göreme Açık Hava Müzesi..
Göreme Belediye Başkanı Ömer EREN’den Turizm Haftası Mesajı
Göreme Belediye Başkanı Ömer EREN Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
2019 YILI İL KOORDİNASYON KURULUNUN 2. DÖNEM TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenen ve Nevşehir’de devam eden yatırımların genel değerlendirmesinin yapıldığı İl Koo..
Başkan Süslü'den Turizm Haftası Mesajı.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü 15-22 Nisan Dünya Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
NEVÜ’de ‘Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Cerrahi Hemşireliği Sempozyumu 2019’
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hemşireli..
University Teaching and Learning Enhancement / UNITELE Başlıklı Erasmus + Proje Toplantısı
Üniversitemiz ile Linnaeus Üniversitesi arasında imzalanan University Teaching and Learning Enhancement / UNITELE başlık..
Ticaret Bakanlığı Bölgesel İstişare Toplantısı Yapıldı.
Ticaret Bakanlığı Bölgesel İstişare toplantısı Kahramanmaraş ticaret ve sanayi odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi...
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI