Bugun...

"kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/31/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/31/11" İLE İLGİLİ HABERLER

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK, NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ’NDE
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Nevşehir ziyareti kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ni ziyare..
Uçhisar Belediyesi´nde Bayramlaşma Töreni Yapıldı
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü vatandaşları makamında ağırladı.
Gülşehir Turizm de Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor
Belediye başkanı Fatih Çiftci, göreve geldiği günden itibaren önemli adımlar attığı turizm konusunda tanıtım ve altyapı ..
Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, Müze Ziyaretinde Başkan Eren Hazır Bulundu
Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, Göreme açık hava Müzesinde incelemerd..
Gülşehir Turizm Derneği Kongre Gerçekleştirdi
Gülşehir’de turizmi geliştirmek için kurulan Gülşehir Turizm ve Doğal Kültürel Varlıkları Koruma Derneği ilk kongresini ..
KOP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Konya Ovası Projesi (KOP) Bilgilendirme Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı. ..
Turizm Bölgelerine Yatırım Vaatleri, Gülşehir Sahipsizmi? Sorusunu Akıllara Getirdi
Gerçekleştirilen yerel seçimler öncesi Turizm bölgelerine Yüksek okul ve benzeri vaatlerde bulunan ve yerel seçimler son..
NEVÜ’de Geleneksel Bayramlaşma Töreni Yapıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de Ramazan Bayramı vesilesiyle geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştiri..
Cinsel Saldırı Suçundan Bir Şahsa Adli İşlem Yapıldı.
Nevşehir Güzelyurt Mahallesi Ürgüp Caddesi üzerinde otobüs durağında bekleyen Mağdur bayan şahsa elle cinsel tacizde bu..
BAYRAM TRAFİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
Yolcu Otobüsleri ve Diğer Yolcu Taşımacılığı Yetkilileri Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçe..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI