Bugun...

"kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/33/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/33/45" İLE İLGİLİ HABERLER

 Suriyeli Sığınmacılara Yönelik Yardım Komitesi Toplantısı Yapıldı.
Ağır insani kriz karşısında vatanını yurdunu terk etme durumunda kalarak ülkemize sığınan Suriyeli sığınmacılara yönelik..
Kardelen Koleji Öğrencilerine Aşı Yapıldı
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde 8. Sınıf Öğrencilerine Tetanoz Aşısı Yapıldı. ..
Nevşehir TRT Çocuk Şenlikleri Organize Toplantısı Yapıldı
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) tarafından düzenlenecek olan ve Nevşehir’in tanıtımının da etkin bir şekilde sağla..
İlçe Değerlendirme Toplantısı Derinkuyu İlçesi'nde Yapıldı
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen deneme ve seviye tespit sınavının ikinci ilçe değerlendirme topl..
2017 Yılı Genel Sekreterlik İstişare Toplantısı Yapıldı
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı Salonunda 2017 Yılı Genel Sekreterlik İstişare Toplantısı ..
İlk Encümen Toplantısı Yapıldı.
Genel Sekreter Savaş BENLİ'nin Başkanlığında, encümen toplantısı gerçekleştirildi.
MHP Gülşehir İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı'nın aldığı bir karar ile Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatın..
“Nevşehir Huzur 50 – 2016-2 ” - Genel Asayiş Uygulaması Yapıldı.
30.12.2016 günü 20.00 ile 22.00 saatleri arasında, İl Merkezi ve ilçelerimizde yapılan Nevşehir Huzur 50 – 2016-2 uygula..
KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir merkeze bağlı köylere hizmet götürmek amacıyla kurulan Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı valilik makamı..
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığından Duyuru!
Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri İzleme Kurulları Kanunu kapsamında Komisyon yetki alanında olan Nev..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI