Bugun...

"kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/42/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/42/4" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali Aktaş, “Seçim Güvenliği Toplantısı'na Katıldı
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu başkanlığında gerçekleştirilen “Seçim Güvenliği To..
KAPADOKYA, TRAVEL İZMİR TURİZM FUARININ EN GÖZDESİ OLDU
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve Türkiye Seyahat Acenteleri ..
Uçhisar, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda tanıtılacak
Uçhisar Belediyesi, bu yıl da İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Seyahat Acentacıları Birliği (TURSAB) tarafından İz..
AHİKA YÖNETİM KURULU KASIM AYI TOPLANTISI AVANOS İLÇESİNDE YAPILDI
Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Kasım Ayı Toplantısı; 27.11.2018 tarihinde, “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi..
Derinkuyu İlçesinde Dört Şahsa Yasal İşlem Yapıldı.
Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliği ekipleri 155 Polis İmdat Hattına yapılan “Kavga İhbarına” istinaden yapmış olduğu çalışm..
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kalite Yolculuğuna Başlıyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kalite Yolculuğuna Başlıyor
NEVŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜZELER İÇİN AYLIK ZİYARETÇİ VE GELİR ÇİZELGESİ
NEVŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜZELER İÇİN AYLIK ZİYARETÇİ VE GELİR ÇİZELGESİ (VALİLİK BASIN VE HALKL..
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI
AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 2018-2019 Akademik ..
KAPADOKYA TURİZM BÖLGESİ ALTYAPI HİZMET BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Toplantısı, Vali Aktaş başkanlığında, Valilik toplantı salonun..
TRAFİK HAFTASI AÇILIŞI YAPILDI
Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü içerisinde bulunan Şehit Polis Memuru Furkan Demir Çocuk Trafik Eğitim Pistinde Ka..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI