Bugun...

"kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/43/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/43/12" İLE İLGİLİ HABERLER

Tüberküloz Enfeksiyon Kontrolü ve ÇİD/YİD-TB Eğitimi Yapıldı.
Nevşehir Devlet Hastanesi'nde Tüberkülozu Önleme ve Mücadele için Saha Uygulamaları Eğitici Eğitimi’’ yapıldı...
İl Koordinasyon ve İl Su Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı
Nevşehir Valiliği 2017 yılı birinci dönem il koordinasyon kurulu toplantısı valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları Nevşehir’de
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları, Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun 6 Ocak 2017 tarihinde Konya’dan ..
TARSİM Bilgilendirme toplantısı Yapıldı
Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve TARSİM Konya Bölge Müdürülüğü işbirliği ile Kozaklı İlçesi Ziraat Oda..
Konya Ovası Projesi (KOP) Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.
Konya Ovası Projesi (KOP) bilgilendirme toplantısı Vali İlhami AKTAŞ Başkanlığında valilik toplantı salonunda yapıldı. ..
Kardelen Koleji’nde Dönemin Son Veli Toplantısı Yapıldı
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Dönemin Son Veli Toplantısını Yaptı.
Avanos'ta Tuzlama ve Kar Temizleme Çalışmaları yapıldı.
Avanos Belediye ekipleri tarafından ilçe merkezi başta olmak üzere araç ve yaya yoğunluğunun fazla olduğu güzergahlarda ..
OKUL MÜDÜRLERİ İLE DÖNEM SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN başkanlığında Müdürlüğe bağlı okulların müdürleri ile dönem sonu değerle..
Nevşehir'de Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü Yapıldı.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sarıkamış Harekâtı`nın 102.inci yılı etkinlikleri kapsamında..
Ahiler Kalkınma Ajansı toplantısı Kırşehir ilinde yapıldı.
Toplantı öncesi madde bağımlılığı ile mücadele için Ahiler Kalkınma Ajansı desteği ile Kırşehir Valiliği tarafından yü..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI