Bugun...

"kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/45/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/s/keywords/kultur-ve-turizm-bakanligi-nda-haci-bektas-veli-nin-vefatinin-751-yil-donumu-hazirlik-toplantisi-yapildi/45/33" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Öğrencileri ile Kapadokya Teknopark Firmaları ‘Tanışma Toplantısı’nda Buluştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ve Kapadokya Teknopark iş birliği ile “Kap..
PINARBAŞI "CUMHURİYETİMİZİN 98. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN"
Birlik Başkanımız Mehmet Pınarbaşı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yay..
NTSO’DA KUYUM TİCARETİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ‘Kuyum Ticareti Yönetmeliği Bilgilendirme Toplantısı' düzenlendi. Topla..
Ürgüp’te Uyuşturucu ve 6136 Sayalı Kanuna Muhalefet Etmek Suçlarından 4 Kişiye İşlem Yapıldı.
Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma ekipleri şüpheli 4 kişi üzerinde; 1 adet ruhsatsız tabanca ve taban..
Kolejler Arası Spor Şenlikleri Yapıldı
Nevşehir’de özel okullar arasında düzenlenen spor etkinlikleri dün sona erdi. Çeşitli spor branşlarında hünerlerini serg..
5 Yabancı Uyruklu Şahsa Adli İşlem Yapıldı.
Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının emir ve ..
NEVŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜZELER İÇİN AYLIK ZİYARETÇİ VE GELİR ÇİZELGESİ
NEVŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜZELER İÇİN AYLIK ZİYARETÇİ VE GELİR ÇİZELGESİ (VALİLİK BASIN VE HALKL..
Deva Partisinin 1.Yıl Dönümü
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Nevşehir İl Başkanı Alper ATABAY yaptığı açıklamada Ankara’da 1 yıl önce damla olarak..
Gülşehir'de "Dinamik Denetim Süreci" Toplantısı ve Denetimi Gerçekleştirildi.
İçişleri Bakanlığı İller İdare Genel Müdürlüğünün emirleri nedeniyle 04.03.2021 tarihinde saat 10:30'da "Dinamik Denetim..
NEVESOB Başkanlar Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlar Kurulu Toplantısı Hizmet Binası Toplantı Salonunda 24 Oda Başkan..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI