Bugun...

"kurtulmus-ak-parti-genisletilmis-il-danisma-meclisi-toplantisina-katildi/s/keywords/kurtulmus-ak-parti-genisletilmis-il-danisma-meclisi-toplantisina-katildi/22" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ İl Başkanı Tanrıver, Reğaip Kandilini Kutladı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj..
AK Parti İl Başkanı Tanrıver, Meslektaşlarının Avukatalar Gününü Kutladı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver, avukatların adil yargılanmanın temini için vazgeçilemez bir vazife ..
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Nevşehir Akparti'yi Ziyaret Etti.
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından 83 Milyon TL harcama ile tamamlanması planlanan 3 tesisin temel atma t..
Akparti Seçim İşleri Başkanı Avşar, “Olası Bir Referanduma Hazırız”
AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar, kamuoyunda sürekli konuşulan yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile..
AK Parti İl Başkanı Tanrıver,  “Milletimizin ve Nevşehirimizin Başı Sağolsun”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit ..
Tanrıver, “CHP'li Başkan Kendi Milletvekilleri ve Genel Başkanı Hakkında Suç Duyurusu'nda Bulunmuştur"
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, CHP Nevşehir İl Başkanı Gülmez'in Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız hak..
Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Fidan Dikti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, “Nevruz Bayramı” ve “Ormancılık..
Prof. Dr. Filiz Kılıç, ‘Muhabbet Gecesi’nde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Semerkand İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Nevşe..
Milletvekili Açıkgöz'den 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıl Dönümü Mesajı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Ça..
AK Parti 23. ve 24. Dönem Nevşehir Milletvekili; Feralan, 3 Şehrin Koordinatör'ü Oldu.
AK Parti’de 23. ve 24. Dönem Nevşehir Milletvekilliği yapan Ahmet Erdal Feralan, AK Parti Genel merkezi tarafından 3 şeh..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI