Bugun...

"milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/12/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/12/10/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/12/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/12/10/20" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Parmaksız’dan Şehitlerimiz İçin Taziye Mesajı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör ör..
Başkan İbrahim Salaş’dan 1 Mart Muhasebeciler Günü Mesajı
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısı ile bir kutlama mesajı..
Milletvekili GİZLİGİDER Hafta Sonu Kozaklı İlçe Ziyaretiyle Devam Etti.
Ak Parti Kozaklı İlçe Teşkilatı ile buluşan GİZLİGİDER, esnafımızla ve muhtarlarımızla bir araya gelerek ilçemizde ve kö..
Milletvekili AÇIKGÖZ'den Acıgöl İlçesine Müjde
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ'den Acıgöl ilçesine müjde geldi. ..
Milletvekili Açıkgöz “Üreticimize Müjde”
Uzun uğraşlarımızla “Bitki Sağlığı Teşhis ve Analiz Laboratuarlarının Kuruluş, Çalışma Usul ve Esaslarının Belirlenmesi ..
Milletvekili Gizligider; Her An Her Yerdeyiz.
Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada; Hafta sonları gerçekleştirdiğimiz Nevşehir programlarımıza..
Nevşehir Milletvekilleri; Tarım Bakanı FAKIBABA’nın düzenlediği toplantıya katıldı.
Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider Sivas, Karaman ve Çankırı Milletvekilleri..
Başkan Parmaksız'dan Şehit Uzman Çavuş Şahin Kaya İçin Taziye Mesajı
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TKS) Afrin’de yür..
Nevşehir Ülkü Ocakları’ndan taziye mesajı
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Afrin’de şehit düşen Nevşehirli asker için taziye mesajı yayınladı. ..
Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’dan Taziye Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Zeytin Dalı Har..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI