Bugun...

"milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/27/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/27/14/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/27/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/27/14/2" İLE İLGİLİ HABERLER

Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Çiftçi'den Miraç Kandili Mesajı
AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi,, Kandillerin, insan gönlünün aydınlandığı, toplumun manevi değerlerinin güç..
Milletvekili Açıkgöz; Miraç Gecemiz Mübarek Olsun
TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ, miraç kandili münasebetiyle mesaj..
Milletvekili Adayı Çalışkan'dan Çiftçi'ye Destek Ziyareti.
24 Haziran tarihinde gerçekleştirilen genel seçimlerde Ak Parti 3. sıra Milletvekili Adayı olan ve Milletvekilliğini kıl..
Açıkgöz, “Avanos’u, Dünya Markası Yapacağız”
AK PARTİ Kayseri Milletvekili, 25. Dönem Ekonomi Bakanı Sn Mustafa Elitaş’ın ve AK PARTİ Nevşehir İl Başkanımız Mustafa ..
Baharın Müjdecisi ‘Nevruz Bayramı’ NEVÜ’de Coşkuyla Kutlandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından geleneksel olarak düzenlenen Nevruz kutlama etkinlikleri yoğun ..
SATIRLI'dan 21 Mart Dünya Ormancılık Günü Mesajı
Nevşehir Orman İşletme Müdürümüz Aykut SATIRLI 21 Mart Dünya Ormancılık Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında; ..
Milletvekili Açıkgöz; ''Gülşehir Ziyaretinde, ''Kimse Bizim Üzerimizden Reklam Yapmaya Kalkmasın!
Gerçekleştirilecek yerel seçimler nedeniyle Gülşehir'e ayrı bir önem veren Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgö..
Rasim Arı'dan "18 Mart Çanakkale Zaferi" mesajı (Video)
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü Ve Şehitler Gününü Özel Hazırladı..
Rektör Bağlı’nın 18 Mart Çanakkale Zaferi Haftası ve Şehitler Günü Mesajı
Çanakkale’yi düşmana karşı geçilmez yapan Milletimizin iradesinin tarihin akışını nasıl değiştirebileceğini gösteren en ..
Ekici’den Çanakkale Zaferi mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, 18 Ma..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI