Bugun...

"milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/43/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/43/32/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/43/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/43/32/3" İLE İLGİLİ HABERLER

Milletvekili Açıkgöz, ''UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ''
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ 15 Temmuz Anadolu’ nun kapılarının açıld..
Milletvekili Açıkgöz, Çağla Yarıcı'nın sunduğu "Vekilin Mutfağı" programına konuk oldu.
Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Çağla Yarıcı'nın sunduğu ''Vekilin Mutfağı'' programı ile TRT Haber'e konuk oldu...
Bayram Ekici’den teşekkür mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine yeniden seçilen Bayram Ekici teşekkür mesajı yayınlayarak kendisine de..
Açıkgöz; ''İş Adamlarımızı Yatırıma Davet Ediyorum''
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, İstanbul' da Nevşehirli iş adamları ile isti..
Uçhisar’da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma yapıldı
Uçhisarlı vatandaşlar Ramazan Bayramı münasebetiyle Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği bahçesindeki bayramlaşma tören..
VALİ AKTAŞ'dan RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı münasebetiyle şehit ailelerine ziyarette bulunarak acı ve sevinçlerine ort..
Milletvekili Açıkgözden ''Ramazan Bayramı'' Kutlama Mesajı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ' ''Ramazan Bayramı'' dolayısıyla bir kutlama ..
Ramazan Bayramı Asayiş Tedbirleri belirlendi
24-27 Haziran 2017 tarihleri arasında kutlanacak olan Ramazan Bayramı boyunca ülke geneli polis sorumluluk bölgesinde ge..
Milletvekili AÇIKGÖZ'den Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Kadir gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımla..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’İN KADİR GECESİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramaz..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI