Bugun...

"milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/6/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/6/37/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/6/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/6/37/5" İLE İLGİLİ HABERLER

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Menekşe’den Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ..
Açıkgöz, Kapadokya Alan Yönetimi Kanun Tasarısı
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açı..
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çiftçi'den Anneler Günü Mesajı.
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi, Annelerin hoşgörü, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağını olduğun..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI’NIN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, engellilerin hayatın her alanında etkinliklerinin artırılmasını en temel çalışma al..
Vali Aktaş'dan  “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası” mesajı
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası” nedeniyle mesaj yayınladı.
Milletvekili Açıkgöz, Ramazan-ı Şerif’imiz Mübarek Olsun
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi , Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ,..
Başkan Ömer Eren’den 3 Mayıs Türkçülük Günü Mesajı
3 Mayıs’ın Türk gençliğinin mücadele azmi, milli varlığa ve değerlere sahip çıkma bilinci, Türk milliyetçiliğinin siyasi..
Ak Parti İlçe Başkanı Çiftçi'den ''1 Mayıs Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi 1 Mayıs, Emek ve Dayanışma Bayramı nedeniyle bir mesaj yay..
BELEDİYE BAŞKANI ARI’DAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, “Alın teriyle ekmeğini kazanan bütün vatandaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gü..
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nevşehir’de düzenlenen törenlerle kutlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Günü dolayısıyla Nevşehir’deki ilk tören Nevşehir Valiliği önünde gerçekleşti..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI