Bugun...

"milletvekili-gizligider-kaybeden-avrupa-olur/s/keywords/milletvekili-gizligider-kaybeden-avrupa-olur/8" İLE İLGİLİ HABERLER

Milletvekili Adayı Çalışkan'dan Çiftçi'ye Destek Ziyareti.
24 Haziran tarihinde gerçekleştirilen genel seçimlerde Ak Parti 3. sıra Milletvekili Adayı olan ve Milletvekilliğini kıl..
Milletvekili Açıkgöz; ''Gülşehir Ziyaretinde, ''Kimse Bizim Üzerimizden Reklam Yapmaya Kalkmasın!
Gerçekleştirilecek yerel seçimler nedeniyle Gülşehir'e ayrı bir önem veren Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgö..
Milletvekili Menekşe'den 'İstiklal Marşı' mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe,12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve M..
Milletvekili Açıkgöz'den Gülşehir Seçim Bürosuna Çat Kapı Ziyaret.
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Fatih Çiftçi ve seçmenlerine çat ..
Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe’den Kadınlar Günü Mesajı
Nevşehir Ak Parti Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ku..
Milletvekili Menekşe ve Çiftçi Tuzköy İlkokulundaki Minikleri Ziyaret Ettiler.
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi ve beraberindekiler Tuzköy mahallesinde..
TÜRK EĞİTİM SEN; ORTA AVRUPA VE ÇANAKKALE’YE İKİ KÜLTÜR GEZİSİ DÜZENLİYOR.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi her yıl düzenlediği gezi faaliyetlerine 2019 yılında da bir yurt içi bir de yurt dışı tu..
Milletvekili Açıkgöz, Ziyaretlerine Devam Ediyor.
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açı..
AK Parti Milletvekili Adayı Menekşe, “ Recep Tayyip Erdoğan’a AK Parti’ye Vefa Borcumuzu Ödeyelim”
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem mi..
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Çalışkan'dan Karış Karış Gülşehir Ziyareti.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek seçimler ne..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI