Bugun...

"milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/11/iletisim/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/11/iletisim/27" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Bağlı Yeni Eğitim-Öğretim Yılının Başarılarla Dolu Bir Yıl Olması Temennisinde Bulundu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılının tüm öğrenciler ..
HİSARCIKLIOĞLU VE PARMAKSIZ’IN GİRESUN ZİYARETİ
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile bi..
Milletvekili Açıkgöz, Birlik Vakfı yönetimi ile birararaya geldi.
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgö..
Milletvekili Açıkgöz'den Gülşehir'e Bayram Ziyareti.
Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Kurban Bayramı nedeniyle Ak P..
AK Parti Nevşehir Milletvekili AÇIKGÖZ'den ''30 Ağustos  Zafer Bayramı Kutlama Mesajı"
30 Ağustos; tarihi zaferlerle dolu şanlı ordumuzun ve kahraman ecdadımızın, yedi düvele bir kez daha vatanın bölünmez bi..
Milletvekili AÇIKGÖZ'den ''Kudüs'e Davet Mesajı"
AK Parti Nevşehir Milletvekili Sn Mustafa AÇIKGÖZ'' ün ''Kudüs'e Davet'' adı altında bir mesaj yayınladı.
Enderun eğitim vakfından birlik vakfına hayırlı olsun ziyareti
Enderun Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Aydoğdu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlı..
Rektör Bağlı Bilimsel İşbirliği Kapsamında ABD’deki Çeşitli Üniversitelerle Görüşmeye Devam Ediyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve beraberindeki heyet, bilimsel işbirliği kapsam..
Milletvekili Göktürk ve Vali Aktaş'dan S.S. Kapadokya Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'ne ziyaret.
Nevşehir Milletvekili Av. Murat GÖKTÜRK, Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, Ürgüp Kaymakamı Mehmet MARAŞLI ile birlikte Ürgüp..
İl Jandarma Komutanı Yiğit’ten Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI