Bugun...

"milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/11/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/11/13/rss" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Karasar NEVÜ’de “‘Bölgesel Gelişmeler Işığında Türk Dış Politikası ve Rusya’ Üzerine Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından düzenlenen konferan..
KILIÇ, YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KUTLU OLSUN!
MHP Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç Yaşlılara Saygı Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı:
Milletvekili Açıkgöz; ''Gülşehir Ziyaretinde, ''Kimse Bizim Üzerimizden Reklam Yapmaya Kalkmasın!
Gerçekleştirilecek yerel seçimler nedeniyle Gülşehir'e ayrı bir önem veren Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgö..
İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI SAYIN MEHMET ERSOY’DAN VALİLİK ZİYARETİ
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi düzenlenecek olan programlara katılmak üzere ilimize teşrif eden İçişleri Bakan Y..
Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’dan “İslam’da Bilim ve Teknik” Konulu Konferans
"2018/6 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi" ile 2019 yılı "Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı" olarak ilan edilmesi nedeniyle Ulu..
Rektör Bağlı’nın 18 Mart Çanakkale Zaferi Haftası ve Şehitler Günü Mesajı
Çanakkale’yi düşmana karşı geçilmez yapan Milletimizin iradesinin tarihin akışını nasıl değiştirebileceğini gösteren en ..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta’dan Rektör Bağlı’ya Ziyaret
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEV..
İŞKUR Genel Müdürü Uzunkaya’dan Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. M..
Milletvekili Menekşe'den 'İstiklal Marşı' mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe,12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve M..
Milletvekili Açıkgöz'den Gülşehir Seçim Bürosuna Çat Kapı Ziyaret.
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Fatih Çiftçi ve seçmenlerine çat ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI