Bugun...

"milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/14/iletisim/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/14/iletisim/35" İLE İLGİLİ HABERLER

Milletvekili AÇIKGÖZ'den Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Kadir gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımla..
Rektör Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, Kavak Beldesini Ziyaret Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, Nevşehir merkeze bağlı Kavak Beldesini ziyaret et..
NGC Başkanı Ekici’den Artunay’a taziye ziyareti
NGC Başkanı Ekici, Emniyet Müdürü Artunay’ı ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Milletvekili Gizligider; Hasta Duası Geri Çevrilmez.
Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER Ramazan ayının son on gününün manevi anlamda büyük bir fırsat olduğunu, bu müb..
Milletvekili Açıkgöz, 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ, 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençl..
Milletvekili Gizligider ve beraberindeki Nevşehir heyeti'nden Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ziyaret.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider beraberindeki Nevşehir heyeti ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınd..
Berat Kandili’niz Mübarek Olsun
10 Mayıs Çarşamba’yı Perşembe’ ye bağlayan gece, her yıl gelişiyle pek çok güzelliğin yaşandığı rahmet, mağfiret, manevi..
Başbakan Yardımcısı KURTULMUŞ'tan AK Parti Nevşehir Milletvekili AÇIKGÖZ' e Teşekkür Plaketi
Başbakan Yardımcısı Sayın Numan KURTULMUŞ' tan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sn Mustafa AÇI..
Başkan Karaaslan, askere gidecek gençlere hayırlı teskereler diledi.
Uçhisar’da, 15 kişiden oluşan 1997/2 tertip askere gidecek gençlere asker gecesi düzenlendi. Uçhisar Belediyesi toplantı..
NEVŞEHİR İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ BENLİ’DEN MECLİS BAŞKANI SEYİT İNCE’YE NEZAKET ZİYARETİ
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce´ye makam..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI