Bugun...

"milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/29/reklam/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/29/reklam/19" İLE İLGİLİ HABERLER

Milletvekili Açıkgöz'den Gülşehir Seçim Bürosuna Çat Kapı Ziyaret.
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Fatih Çiftçi ve seçmenlerine çat ..
Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe’den Kadınlar Günü Mesajı
Nevşehir Ak Parti Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ku..
MÜFTÜLÜĞE KANDİL ZİYARETİ
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Regaib Kandili dolayısıyla İl Müftülüğüne ziyarette bulundu.
Başkan Seçen ''Regaib Kandili, Tüm İnananlar İçin Hayırlara Vesile Olsun''
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ,manevi anlamda bir çok kazançlar ile dolu olan mübarek Regaib Kandili’nin hayırl..
MUHASEBECİLERDEN VALİLİK ZİYARETİ
Nevşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Şerafettin Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri “1-7..
Rektör Karasar’dan Anlamlı Hocalı Mesajı
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Hocalı Katliamı’nın 27. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayı..
Rektör Bağlı Engelli Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, üniversitede eğitim-öğretim gören engelli ..
ULUSAL BOR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ’NDEN VALİLİK ZİYARETİ
Ankara Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) Kurumu Odak Yayıncılık’tan Özay Sağır ve beraberindekiler Nevşehir Valisi ..
Milletvekili Menekşe ve Çiftçi Tuzköy İlkokulundaki Minikleri Ziyaret Ettiler.
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi ve beraberindekiler Tuzköy mahallesinde..
Nevşehir Baro Yönetiminden Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Nevşehir Barosu Başkanı Avukat Necmi Öncül, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI