Bugun...

"milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/31/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/31/6/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Bağlı’dan Çanakkale Zaferi Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105’inc..
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKAN YARDIMCISI SAYIN DÖNMEZ’DEN VALİLİK ZİYARETİ
Nevşehir’de düzenlenecek olan programlara katılmak üzere ilimize teşrif eden Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın ..
Rektör Bağlı: Depremzede Öğrencilerimizin Yanındayız
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından, üniversitede eğitim-öğretim gören depremzede öğrenciler için m..
Rektör Bağlı’dan “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Mesajı
Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Mazhar Bağlı “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle kutlama mesajı yayınladı...
İŞKUR MÜDÜRÜNDEN VALİLİK ZİYARETİ
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Arif Sıddık Barata ve beraberindekileri ma..
Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Yılmaz’dan Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Murat Yılmaz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) R..
Diyanet-Sen Gaziantep Heyetinden Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Gaziantep Şube Başkanı ve beraberindeki heyet Nevşehir Hacı..
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Kutlu Olsun
İnsan onurunu, vicdanını, kamu yararını gözeterek üstün gayretle çalışan değerli basın mensuplarımız, evrensel bir mesle..
Kapadokya Havalimanı Müdürü ŞANAL'dan Kaymakam Tabur'a Veda Ziyareti.
Kapadokya Havalimanı Müdürü Mehmet Hanifi ŞANAL, Gülşehir ilçe Kaymakamı Talat Tabur'u makamında ziyaret etti. ..
Rektör Bağlı'dan Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Öğrenci İçin Taziye Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, gece saatlerinde meydana gelen ve NEVÜ öğr..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI