Bugun...

"milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/35/reklam/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/35/reklam/29" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkanlardan Rektör Kılıç’a Teşekkür Ziyareti
Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Çelik ile Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı M..
ÖZGÜN'DEN VALİ AKTAŞ’A HOŞGELDİN ZİYARETİ
İl Genel Meclis Başkanı Sayın Süleyman ÖZGÜN, 01.06.2016 tarihinde çıkan Valiler Kararnamesi ile Nevşehir İline atanan V..
TANRIVER; “NEVŞEHİR’İN HIZLI TRENE KAVUŞMASINA CHP ZİHNİYETİ ENGEL OLAMAYACAK”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in Nevşehir’i de içine alacak ..
Birlik Başkanı Ördü'den, İl Milli Eğitim Müdürü Demir'e ziyaret.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Görevine Atanan Murat Demir'e Birlik Başkanı İsmail Ördü ve Beraberindeki Heyet Hayır..
TANRIVER VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN AK PARTİ AVANOS TEŞKİLATI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Avanos İlçe Başkanı A..
CHP, Ramazan Tatlısı Dağıttı
CHP Nevşehir İl Başkanlığı, Ramazan ayının ilk gününde hizmet binası önünde vatandaşlara tatlı dağıtarak ‘Hayırlı Ramaza..
VALİ CEYLAN’DAN AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’E VEDA ZİYARETİ
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’e veda ziyaretinde bulundu.
Milletvekili Açıkgöz'den Ramazan Ayı Mesajı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ, On bir ayın sultanı olan Ram..
Rektör Kılıç’tan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajında 19 Mayıs, dört bir taraf..
AÇIKGÖZ’ den Spor Toto Teşkilat Başkanına Ziyaret
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, Kavak Belediye Başkanı Celal Yİ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI