Bugun...

"milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/35/reklam/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/35/reklam/37" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü ziyareti
AK Parti Gülşehir İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Kantarcı ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan Gülşehir'de yayı..
Vali İnci Sezer Becel ve NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Kapadokya Kız Öğrenci Yurdunu Ziyaret Etti
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘Genç..
Rektör Aktekin Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversitenin Ürgüp Sebahat ve Erol Toksö..
Kaymakam Polat'dan Görevi Başındaki Personel'e Yılbaşı Ziyareti.
Gülşehir Kaymakamı Şeyma Polat, Yılbaşı nedeniyle uygulama alanlarında bulunan Polis ve Jandarma Ekipleri ile Kapadokya ..
Rektör Aktekin ‘Uluslararası Türk Dünyası Genç Akademisyenler Kongresi’nde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Genç Akademisyenler Birliği tarafından Cu..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in "10 Kasım Atatürk’ü Anma"Mesajı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünya çapında kabul gören askeri, siyasi ve toplumsal liderlik dehasının yanı sıra; bilime, ..
EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK VE İLAN REKLAM VERGİSİ ÖDEMELERİ İÇİN SON GÜN 30 KASIM
Emlak, Çevre Temizlik ve İlan ve Reklam Vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerin, 2021 yılı ikinci taksiti son ödeme günü ..
PINARBAŞI "CUMHURİYETİMİZİN 98. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN"
Birlik Başkanımız Mehmet Pınarbaşı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yay..
URGENÇ’TEN MESLEKTAŞINA TAZİYE ZİYARETİ
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe öğretmeni Hasan ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI