Bugun...

"milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/7/reklam/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/milletvekili-menekse-den-rektor-aktekin-e-hayirli-olsun-ziyareti/7/reklam/25" İLE İLGİLİ HABERLER

Milletvekili Açıkgöz; “Milli İradenin Teminatı Çocuklarımızdır”
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Mustafa AÇIKGÖZÜ, yesiTürkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 99. kurulu..
Milletvekili Menekşe'den 23 Nisan Kutlama Mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk B..
Milletvekili Açıkgöz'den Berat Kandili Mesajı
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ, Berat Kandili Münasebetiyle bir m..
Milletvekili Menekşe Berat Kandilini Kutladı
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj ..
Başkan Çiftçi'den Gülşehir Esnafına Teşekkür Ziyareti
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi ve Beraberindeki İlçe Başkanı Erkan Çiftçi ile yönetim kurulu üyelerinden olu..
Rektör Bağlı ‘İslam Medeniyeti ve Müslüman Kâşifler: İslam Bilim Tarihi’ Üzerine Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi..
Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın’ı ziyaret etti
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın’ı ziyaret etti.
GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ’DAN BAŞKAN ARI’YA TEBRİK ZİYARETİ
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya tebrik ziyaretinde bulundu. ..
MHP'li Kürk'den Başkan Çiftçi'ye Tebrik Ziyareti
31 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Gülşehir Belediye Başkan Adayı olan Şengezer Kürk, Adalet ve ..
SANATÇI BÜLENT SERTTAŞ’DAN, BAŞKAN ARI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Bülent Serttaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret ederek, görevin..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI