Bugun...

"milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/s/keywords/milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/1/s/keywords/milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/s/keywords/milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/1/12" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir Belediye Spor Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı.
Türkiye 2. Amatör Ligi A grubunda Namağlup Şampiyon olan Gülşehir Belediye Spor Şampiyonluk Kupasını Belediye Başkanı Va..
Milli Eğitim Müdürü DEMİR, "Lider Çocuk Tarım Kampı" Kapanış Programına Katıldı
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, "Lider Çocuk Tarım Kampı" Kapanış Programına Katıldı
Milletvekili Açıkgöz; NEVŞEHİR’ imize MÜJDE!
Kalkınma Bakanlığı bünyesinde KOP (Konya Ovası Projesi) ‘ a Nevşehir de dahil oldu. Aksaray- Karaman- Konya- Niğde ille..
TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğine Hüsamettin Ellialtı Atandı.
Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliğine AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hüsamettin Ellialtı atan..
SEOUL ve BEIJING’de KAPADOKYA ATAĞI!
Türkiye’nin bir çok yöresinde olduğu gibi bu yıl turizm, maalesef Dünya’da eşi benzeri olmayan Kapadokya bölgemizde de t..
Genç Memur-Sen yönetiminden Milli Eğitim Müdürü Demir’e hayırlı olsun ziyareti
Genç Memur-Sen il başkanı Mustafa Hüseyin KESER ve başkan yardımcısı Taner ÖZDEMİR, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Mura..
TGF VE AEÜ AHİLİK KONULU PANEL DÜZENLEDİ
Kırşehir Gazeteciler Radyocular ve Televizyoncular Cemiyeti’nin ev sahipliğinde Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF..
Şehit Ateşi!!! Hacıbektaşlı Uzman Çavuş Emre Türkmen Şehit Düştü!! SON DAKİKA...
Van İline bağlı Çaldıran İlçesi'nde Görev alan 27 yaşındaki uzman çavuş Emre Türkmen, PKK'lı Teröristlerin yol kenarına ..
Şampiyon Gülşehir Belediye Spor
Türkiye 2. Amatör Ligi A.Grup’ta zirve mücadelesi veren Gülşehir Belediyespor, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan e..
Mesleki Yeterlilik Belgesi Hakkında Önemli Duyuru.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, tehlikeli ve çok tehlikeli sektörlerde çalışanların veya çalışmak isteyen..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI