Bugun...

"milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/s/keywords/milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/2/s/keywords/milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/s/keywords/milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/2/27" İLE İLGİLİ HABERLER

Tanrıver,“Bin Yıl Sürecek Denilen 28 Şubat Süreci Demokrasi Tarihimizde Acı ile Hatırlanacak”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Türkiye’nin bir dünya devleti olma yolundaki girişimlerinin kesintiye ..
NTSO’nun AB Projesi SEQUEL'in 4. Toplantısı İspanya’da Yapıldı
Nevşehir Ticaret Sanayi Odası koordinatörlüğünde yürütülen Türkiye’den Nevşehir Üniversitesi ve Kapadokya Gelişim Derneğ..
ŞİMŞEK, Gülşehir  İmam Hatip Ortaokulu Binasında İncelemelerde Bulundu.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman ŞİMŞEK Yapımı Devam Etmekte Olan Gülşehir İmam Hatip Ortaokulu Binasında inceleme..
ÜNVER: “Kültür Turizmini Kongre Turizmi ile Taçlandırabiliriz”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sahip olduğu birikimleri ile sadece Türkiye’de değil, dünya turizminde ciddi pota..
Kardelen Koleji Cimnastik Takımı Türkiye Şampiyonasında!
Kardelen Eğitim Kurumları'nın cimnastik takımı katıldığı bölge turnuvasında rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyo..
TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU HEYETİ VALİ CEYLAN'I ZİYARET ETTİ
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Gazeteciler Federasyonu 50.Başkanlar Konseyi ..
 YILDIZ KIZ-ERKEK FUTSAL MÜSABAKALARI İL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Okullar Arası Futsal Yıldız Erkekler ve Kızlar M..
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Cemiyet Başkanlarından Rektör Kılıç’a Ziyaret
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından ortaklaşa düzenlenen ’50. Başkanlar Konseyi..
DEMİRCAN ve SAĞDIÇ'dan Milli Eğitim Müdürü CEYLAN´a Ziyeret.
Eba İçerik Uzmanı Şirin DEMİRCAN ve Fatih Projesi Eğitmeni Ayşe Hilal SAĞDIÇ İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN´ı Ma..
DÜNYANIN EN BÜYÜK YERALTI ŞEHİR YERLEŞİMİ,  TÜRKİYE GÜNDEMİNDE
Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında keşfedilen dünyanın en büyük yeraltı şehir yerleşiminde s..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI