Bugun...

"milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/s/keywords/milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/22/s/keywords/milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/s/keywords/milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/22/4" İLE İLGİLİ HABERLER

ÇİN HEYETİNDEN VALİ CEYLAN'A ZİYARET
2015 yılında gerçekleştirilen G20 Zirvesi'nin ardından Çin ile Türkiye arasındaki işbirliğinin artırılmasına yönelik ç..
NİSAN AYINDA KAPADOKYA HAVALİMANI’NDA 37.125 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ…
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesine gelen turistler için kolaylık sağlayan Kapadokya Havalimanı..
KÜÇÜK OTELLER DERNEĞİ’NDEN KAPTİD’E ZİYARET
Türkiye’nin bir çok bölgesinden küçük otellerin üye olduğu Küçük Oteller Derneği, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik’i..
Gülşehir; EBA Fen Deneyleri Yarışmasında Başarı Ödülü Kazandı.
Gülşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni Ruziye URGENÇ tarafından hazırlanan "Açık Hava Basıncıyla Her ..
Şiir Yarışmasında, Rabia ERTÜRK Türkiye İkincisi Oldu.
Benim Yetim Kardeşim Şiir Yarışmasında Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Rabia ERTÜRK Türkiye İkincisi Oldu..
NOGDO AB Projesi Yarışması Ödül Töreni
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Kapadokya Meslek Yüksek Okulu, Nevşehir İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Almanya Duisbu..
NEHÜ ‘Lider Tırmanış Türkiye Şampiyonası’ Finallerine Ev Sahipliği Yaptı
Türkiye Dağcılık Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ‘Spor Tırmanış Minikler, Küçükler, Gençler, Büyü..
Kardelen Eğitim Kurumları Nevşehir'i Temsil Edecek
Kardelen satranç takımı Türkiye Satranç Federasyonunun düzenlediği satranç turnuvasında Nevşehir'i temsil etmeye hazır. ..
Aday Öğretmenler'den Milli Eğitim Müdürü CEYLAN´a ziyaret
Gülşehir'de Aday Öğretmenlik Eğitimi Alan Öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN´ı ziyaret etti...
‘Yaslıada’  Seyircilerinden Tam Not Aldı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin 9. Başbakanı merhum Adnan Menderes ve dava arkadaşlarının Yassıada’da yaşadıkları son günlerini..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI