Bugun...

"milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/s/keywords/milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/33/s/keywords/milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/s/keywords/milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/33/31" İLE İLGİLİ HABERLER

Türkiye’nin ilk yerli balonu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın gökyüzünde kutladı
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde üretilen yerli ve milli ilk sıcak hava balonu 19 Mayıs Ata..
İLETİŞİM BAŞKANLIĞI, THE NEW YORK TIMES’IN TÜRKİYE HATASINI DÜZELTTİRDİ
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’yi her fırsatta karalayan ve son olarak koronavirüs salgınıyla mücadelede baş..
NEVÜ Rektörü Aktekin “ADA Ramazan Söyleşileri” Programına Konuk Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Ankara Düşünce Atölyesi (ADA) tarafından ..
AVANOS ’DA KORONA VİRÜSÜNE KARŞI TRAKTÖRCÜLER SEFERBER OLDU.
Avanos Belediyesi’nin Korona virüsü olarak bilinen Covid 19 virüsüne karşı aldığı tedbirler kapsamında, Temizlik ve Çevr..
TÜRK EĞİTİM SEN; "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE'M" DEDİ.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi bir kaç gün önce başlattığı temel gıda ve temizlik maddesi temini kampanyasını sonlandır..
TÜRK EĞİTİM SEN NEVŞEHİR ŞUBESİ ÜYELERİ “DÜNDEN BUGÜNE HAKLI DAVA-MİLLİ SENDİKA” ADLI EĞİTİM-İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi il yönetim kurulları, ilçe yönetim kurulları, okul temsilcileri, Nevü-Tes yönetim kurulu..
Başkan Arı'nın Eşi, Çocukların Melek Annesi Oldu.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın eşi Melek Arı, başlattığı kampanya sayesinde gönüllü annelerle birlikte ördüğü y..
MİNİK YÜREKLER ÜŞÜMESİN DİYE NEVŞEHİRLİ KADINLAR SEFERBER OLDU
Belediye Başkanı Rasim Arı’nın eşi Melek Arı öncülüğünde başlatılan kampanya ile birlikte, Nevşehirli kadınlar ihtiyaç s..
TÜRSAB Kapadokya Başkan adayı Talip Aldemir oldu
Kapadokya turizminin önemli aktörlerinden niteliği ve donanımıyla fark oluşturan turizmci Talip Aldemir TÜRSAB Kapadokya..
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Uçhisar Haydar Çankaya Okulu’nu ziyaret etti.
2019-2020 eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle Nevşehir’de düzenlenen etkinliğe katılan Milli Eğitim Bakanı Prof..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI