Bugun...

"milliyetci-hareket-partisi-nden-ntso-ya-ziyaret/s/keywords/milliyetci-hareket-partisi-nden-ntso-ya-ziyaret/34/s/keywords/milliyetci-hareket-partisi-nden-ntso-ya-ziyaret/s/keywords/milliyetci-hareket-partisi-nden-ntso-ya-ziyaret/34/25" İLE İLGİLİ HABERLER

VALİ İLHAMİ AKTAŞ’DAN NTSO VE NTB’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) ve Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) seçimlerinde yeniden seçilen mevcut başkanlar ..
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Karasar’dan NEVÜ Rektörü Bağlı’ya Ziyaret
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. ..
İMAM HATİP OKULLARINA ZİYARET
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Yunus Emre..
REKABET KURUMU TOPLANTISI NTSO’DA GERÇEKLEŞTİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Rekabet Kurumu tarafından Rekabet Kurumu Faaliyetleri ve Rekabet Hukuku hakkında bi..
Yargıtay Heyetinden Nevşehir Valiliğine Ziyaret
Yargıtay Başkanlığının 150. yıl etkinlikleri kapsamında Nevşehir’de bir dizi gezi ve incelemelere katılmak üzere Nevşehi..
Kaymakam TEKİN'den, Okuma Yazma Seferberliği  Kurslarına Ziyaret.
Gülşehir İlçe Kaymakamı Çağlar TEKİN ,Karacaşar Ortaokulunda Okuma Yazma Seferberliği Kapsamında Devam Eden Kursları Ziy..
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Karaca'dan Vali Aktaş'a Ziyaret
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, TGF Genel Sekreteri İbr..
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN VALİ AKTAŞ’A ZİYARET
Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamı..
AK Parti Ürgüp İlçe Teşkilatından Rektör Bağlı’ya Ziyaret
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret ..
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Karaca, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti. ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI