Bugun...

"nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program/10/s/keywords/nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program" İLE İLGİLİ HABERLER

ÖZEL İNSANLARDAN , TİYATRO GÖSTERİSİ VE MÜZİK ŞÖLENİ
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitime katılan 18 yaş ve üzeri Özel İnsanlar, 3 Aralık 2016 Cumart..
Kuşlar'ın Aç Kalmasını Önlemek Amacıyla Yemliklere Yem Bırakıldı.
Nevşehir ’de dün öğleden sonra başlayan kar yağışı nedeniyle yem bulamayan kanatlı hayvanlar için, yemliklere Nevşehir B..
İtirafçı FTÖ/PDY Şüphelileri Adli Kontrol Şartı ile Serbest Kaldı.
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Adnan TOSUN, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bekasına inanan ve güvenen; Bu Konuda Savcıl..
Nevşehir KOP'a dahil oldu! Gümüşkentli 300 Çiftçi'nin Yüzü Güldü.
Nevşehir KOP'a dahil olması'nın ardından ilk meyvesini Gülşehir'e bağlı Gümüşkent köyü'nde 1.025.000 TL'lik 300 çiftçini..
Gülşehir Çok Programlı Anadolu Lisesi Başarıya Doymuyor.
2016-2017 Yılı Okul Sporları İl müsabakalarında Nevşehir ilinde yapılan Tenis genç Kız, Tenis genç Erkeklerde; Gülşehir ..
Nevşehir Oda ve Borsaları Çevre ve Şehircilik Bakanı ÖZHASEKİ’yi makamında ziyaret etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı PARMAKSIZ ;“ Nevşehir sorunlarını anlatmak için yaklaşık 80 kişilik bir heyet i..
Çocuğuyla eşinin cezaevinden çıkmasını bekliyor
Nevşehir´de 15 yaşında evlendiği için açılan kamu davası sonucunda eşi cezaevine giren bir çocuk annesi Saadet Yavuz, ye..
SONGÜL AKTAŞ HANIMEFENDİ ÇOCUK EVLERİ ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI
Nevşehir Valimiz İlhami AKTAŞ’ın eşleri Sayın Songül AKTAŞ Hanımefendi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğüne ba..
Rektör Kılıç'tan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’a Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fa..
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 3 Kişi daha Tutuklandı.
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında soruşturma başlatılan 3 k..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI