Bugun...

"nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program/14/images/genel/s/keywords/nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program" İLE İLGİLİ HABERLER

İstatistik Bilgi Sistemi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.
Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliği ile 2015 tarım ve..
Türk Eğitim-Sen’den CHP’ye iade-i ziyaret
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri Mustafa Uğur’un başkanlığında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşe..
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Nevşehir Akparti'yi Ziyaret Etti.
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından 83 Milyon TL harcama ile tamamlanması planlanan 3 tesisin temel atma t..
Muhteşem Tablo Gibi Tarih Havadan Görüntülendi.
Nevşehir Kalesi etrafında temizlik çalışmaları süren dünyanın en büyük yeraltı şehir yerleşiminde ortaya çıkartılan tari..
Gülmez, Nevşehir ve Çevre İllerle İlgili Rapor Hazırlayacak
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Nevşehir ve çevre illerin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bir rapor h..
Taekwondo İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi.
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri çerçevesinde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü t..
Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi OdasıMart ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Seyit İNCE’nin başkanlığında Nevşehir Ticaret ..
Nevşehir İl Müftülüğü, Bayır Bucak Türkmenlerini Unutmadı
Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi nin organizasyonu ile Bayırbucak Türkmenleri ve Suriye Gö..
Akparti Seçim İşleri Başkanı Avşar, “Olası Bir Referanduma Hazırız”
AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar, kamuoyunda sürekli konuşulan yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile..
Nevşehir Belediyesi’nde Toplu Sözleşmesi Sevinci.
Nevşehir Belediyesi’nde çalışan HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikasına üye 173 işçiyi ilgilendiren, Toplu..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI