Bugun...

"nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program/14/images/genel/s/keywords/nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program" İLE İLGİLİ HABERLER

Kardelen Eğitim Kurumları Aksaray da İlimizi Temsil Edecek
Okul sporları satranç turnuvalarında başarılı olarak ilimizi gruplarda temsil etme hakkı kazanan Kardelenli öğrenciler T..
 635 Asansöre Yeşil Etiket
Nevşehir il merkezinde gerçekleştirilen kontrollerde geçen yıl içerisinde 635 asansörün yeşil etiket kapsamında değerlen..
Nevruz Bayramı Nevşehir'de Coşkuyla Kutlandı.
Nevruz Bayramı, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Özel bir Kolej tarafından ortaklaşa hazırlanan bir programl..
Milletvekili Gizligider, Zambia’da Türkiye’yi Temsil Ediyor
Akparti Nevşehir Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Türkiye – Bangladeş Dostluk Grubu Başkanı Ebubekir Gizligi..
Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Fidan Dikti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, “Nevruz Bayramı” ve “Ormancılık..
Parmaksız'dan, Yenilenebilir Enerji Destekleri Açıklaması.
Günümüzün önemli gündem maddeleri arasında yer alan yenilenebilir enerjiye olan ilginin giderek arttığına dikkat çeken N..
Prof. Dr. Filiz Kılıç, ‘Muhabbet Gecesi’nde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Semerkand İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Nevşe..
Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Nevşehir Belediyesi’nde
Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü nedeniyle, bir grup..
Şimşek'den Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu'na Ziyaret.
Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu...
Nevşehir de Bir İlk Engelli ve Yaşlı Hastalara Büyük Kolaylık
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı ile Sosyal Kalkınma ve Mali Deste..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI