Bugun...

"nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program/14/images/genel/s/keywords/nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: “Bin Aydan Daha Kıymetli Olan Kadir Gecesinin Feyz Ve Bereketinden Yararlanalım”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, her yönü ile sapkınlığa düşen insanlığa, Alemlerin yaratıcı yüce Rabbimiz tarafın..
Açıkgöz, Meclis Kürsüsünden Nevşehir'e Davette Bulundu.
TBMM Genel Kurulunda gündem dışı söz alan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ, me..
ÇIRAKLAR DA MESLEK LİSESİ DİPLOMASI ALABİLECEK
Nevşehir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet DEMİR, yeni yasal düzenlemelerle zorunlu eğitim kapsamına alınan Çıraklık ..
MOSTAR KÖPRÜSÜ, NEVŞEHİR’İN SİMGE YAPILARINDAN BİRİ OLACAK
Bosna-Hersek’ deki dünyanın sayılı kültürel değerlerinden biri olarak da nitelendirilen Mostar Köprüsü’ nün bir benzeri,..
NEVŞEHİR’E BOTANİK PARK
Nevşehir Belediyesi tarafından içerisinde farklı çeşitli türde çiçek ve süs bitkileri ile çok sayıda ağaç türlerinin bul..
GÜNEY KORE BÜYÜKELÇİSİ NEVŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek ,Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şı..
Dünya Hafızlarından Nevşehir'de Kur'an Ziyafeti.
Uluslararası Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışmalarında dereceye giren dünya hafızları ve ülkemizin güzide okuyucuları tarafınd..
NEVŞEHİR ULUSLARARASI STANDARTLARA UYGUN YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET PARKURUNA KAVUŞUYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen uluslararası standartlara uygun yürüyüş ve bisiklet parkurunun yapımı dev..
7 İLİN SPOR ADAMLARI NEVŞEHİR’DE BULUŞTU
Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Orta Anadolu Bölgesinde bulunan Nevşehir, Kayseri, Sivas, Yozgat, Niğde, Aksa..
Nevşehir Milletvekilleri Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonu ile Buluştu
Nevşehir Milletvekilleri Av. Ebubekir GİZLİGİDER ve Av. Murat GÖKTÜRK Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonu’nun 24.05.20..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI