Bugun...

"nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program/14/images/genel/s/keywords/nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program" İLE İLGİLİ HABERLER

ZERAY, Uluslar Arası Brüksel Open Gençler Taekwondo Şampiyonasından gümüş madalya ile döndü.
Anıl Erkin ZERAY, 25 Ülkenin katıldığı, 63 Kg da Uluslar Arası Brüksel Open Gençler Taekwondo Şampiyonasında 2. olarak g..
Nevşehir'de Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 1 Öğretmen Tutuklandı. SON DAKİKA
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FTÖ/PDY)soruş..
Genel Sekreter Vekili Mustafa ELDİVAN Veda etti.
01 Aralık 2016 tarihli ve 29905 sayılı Resmî Gazete'de yayınlanan İçişleri Bakanlığı Atama Kararnamesi ile 1. Dereceli K..
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’den Kızılay'a iade-i Ziyaret.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR göreve başladıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kızılay..
Nevşehir Belediyesi’nden Uyarı: Yanlış Beyanda Bulunanlara Hizmeti Verilmeyecek”
Nevşehir Belediyesi, Bazı vatandaşların şehir merkezinde ikamet ettiği halde nüfus kayıtlarını belde ve ilçelere aldıra..
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halep’ e 135 ton un Gönderildi.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halep’ e un yardımı kampanyası neticesinde toplanan 135 ton unun Halep’ e ..
Nevşehir Valiliği'nden Dolandırıcılık Duyurusu!
Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada; Son günlerde ilimiz genelinde Valiliğimizin adı kullanılarak veya Vali, Vali ..
Nevşehir Belediyesi’nden Şehitler İçin Yemek
Nevşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, Askıda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile işbirliği ha..
39 okulun katılımı ile Özel Altınyıldız Koleji bir başarıya daha imza attı.
Altınyıldız Eğitim Kurumları tarafından bu yıl 3.si düzenlenecek olan "8.Sınıflar Kitap Okuma Yarışması" na 39 Ortaokul ..
Nevşehir Teröre Karşı Tek Yürek Oldu.
Nevşehir’de son günlerde meydana gelen terör olayları karşısında bir araya gelen çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI