Bugun...

"nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program/14/s/keywords/nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program" İLE İLGİLİ HABERLER

GİZLİGİDER KONTV’DE ‘RAMAZAN AKŞAMLARI’ PROGRAMINA KATILDI
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Kontv’de yayınlanan ‘Keçiören Ramazan Akşamları’ programının konuğu o..
KADİR GECESİNDE NEVŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ ŞERBET DAĞITTI
Nevşehir Belediyesi personeli tarafından , mübarek Kadir Gecesi nedeniyle Kurşunlu Camiinde , vatandaşlara özel olarak h..
NEVŞEHİR İL DEFTERDARI ORHAN TAŞ’TAN BAŞKAN PARMAKSIZ’A TEŞEKKÜR BELGESİ
Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek, Teşekkür ..
KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ NEVŞEHİR’E HAYIRLI OLSUN
Sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel değerleri ile Türkiye’nin dünyaya açılan en önemli kapılarından biri olan Nevşehi..
Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: “Bin Aydan Daha Kıymetli Olan Kadir Gecesinin Feyz Ve Bereketinden Yararlanalım”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, her yönü ile sapkınlığa düşen insanlığa, Alemlerin yaratıcı yüce Rabbimiz tarafın..
Açıkgöz, Meclis Kürsüsünden Nevşehir'e Davette Bulundu.
TBMM Genel Kurulunda gündem dışı söz alan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ, me..
ÇIRAKLAR DA MESLEK LİSESİ DİPLOMASI ALABİLECEK
Nevşehir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet DEMİR, yeni yasal düzenlemelerle zorunlu eğitim kapsamına alınan Çıraklık ..
MOSTAR KÖPRÜSÜ, NEVŞEHİR’İN SİMGE YAPILARINDAN BİRİ OLACAK
Bosna-Hersek’ deki dünyanın sayılı kültürel değerlerinden biri olarak da nitelendirilen Mostar Köprüsü’ nün bir benzeri,..
NEVŞEHİR’E BOTANİK PARK
Nevşehir Belediyesi tarafından içerisinde farklı çeşitli türde çiçek ve süs bitkileri ile çok sayıda ağaç türlerinin bul..
GÜNEY KORE BÜYÜKELÇİSİ NEVŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek ,Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI