Bugun...

"nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program/87/s/keywords/nevsehir-anadolu-lisesi-nde-anlamli-program" İLE İLGİLİ HABERLER

SERAMİK SEMPOZYUMU SERTİFİKALARI DAĞITILDI
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Avanos Kaymakamlığının beraber düzenlediği 9. Ulus..
Nevşehir’de 17 Yaşındaki Genç’in Bağışlanan Organları 7 Kişiye Umut Oldu.
Nevşehir de geçirdiği trafik kazası sonrası 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesi Acil servisine..
TÜBA-GEBİP Yıllık Değerlendirme Toplantısı NEÜ'de Yapılıyor
Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülleri Programı (TÜBA-GEBİP) kapsamında desteklenen üstün ..
BEHCET ALKAN ANADOLU AJANSI’NDA GÖREVE BAŞLADI
Kapadokya TV eski Genel Müdürü Behcet Alkan Anadolu Ajansı’nda (AA) göreve başladı.
AK PARTİ’DE SANDIK GÖREVLİLERİ EĞİTİLDİ
1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde görev alacak AK Parti sandık görevl..
PTT YÖNETİCİLERİ VALİ CEYLAN’I ZİYARET ETTİ
PTT’nin 175. Kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Nevşehir Başmüdürü Bülent UĞURTEPE ve PTT yöneticileri tarafından Atatürk ..
TÜBA-GEBİP Yıllık Değerlendirme Toplantısı NEÜ'de Yapılıyor
Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülleri Programı (TÜBA-GEBİP) kapsamında desteklenen üstün ..
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ: 2 – Özel ALTINYILDIZ KOLEJİ: 1
İl Sağlık Müdürlüğü Voleybol Takımı Altınyıldız Koleji Voleybol Takımını son derece çekişmeli ve seyir zevki yüksek bir ..
SAĞLIK PERSONELİ YANGIN TATBİKATINDA
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile müşterek yangın tatbikatı yapıld..
AMATÖR SPOR HAFTASI NEVŞEHİRDE ÇOŞKUYLA KUTLANDI!
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde 6 farklı branşta düzenlenen ve yüzlerce sporcunun amatö..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI