Bugun...

"nevsehir-de-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-etkinlikleri/s/keywords/nevsehir-de-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-etkinlikleri/175/s/keywords/nevsehir-de-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-etkinlikleri/s/keywords/nevsehir-de-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-etkinlikleri/175/64" İLE İLGİLİ HABERLER

Ekici, Nevşehir’e 2 unvan daha kazandırdı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Denetleme Kurulu üyeliğinden sonra i..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN VATANDAŞLARA 30 BİN SEDİR ÇAM FİDANI DAĞITILDI
Nevşehir Belediyesi tarafından, şehrin yeşillendirilmesine vatandaşlarında katılımlarının sağlanması amacıyla 30 bin Sed..
ÜNVER; NEVŞEHİR DEV YATIRIMLARA HAZIRLANIYOR
Son yıllarda birbiri ardına gerçekleştirilen yatırımlarla gelişen ve değişen bir şehirciliğin sergilendiği Nevşehir, bu ..
PARMAKSIZ’DAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlad..
Gizligider'den 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle bir mesaj yay..
Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisinden Rektör BAĞLI’ya Ziyaret
Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Ali KOÇAK ve beraberindeki heyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ünive..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ  8 NİSAN’DA 30 BİN FİDAN DAĞITACAK
Nevşehir Belediyesi tarafından, 8 Nisan 2017 Cumartesi günü 30 bin Sedir fidanı ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtılacak..
Gülşehirli Ak Kadınlar; 15 Temmuz Gazisi'nin Kızılkaya Köyü'nde İkamet eden Annesini Ziyaret Ettiler
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir Kadın Kolları Başkanı Sultan Güçlü ve beraberindeki yönetim Kurulu üyeleri 16 Nisan'..
Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Heyeti Nevşehir'de
Çalışma Hayatında Milli Seferberlik çalışmaları kapsamında, Çalışma Genel Müdiresi Sayın Nurcan ÖNDER başkanlığında, Çal..
 AÇIKGÖZ' ün, Yerli Düşünce Dergisi Mart 2017 sayısındaki ''Yerli ve Millî Anayasaya Evet''
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ' ün, Yerli Düşünce Dergisi Mart 2..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI