Bugun...

"nevsehir-de-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-etkinlikleri/s/keywords/nevsehir-de-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-etkinlikleri/22/s/keywords/nevsehir-de-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-etkinlikleri/s/keywords/nevsehir-de-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-etkinlikleri/22/141" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR BELEDİYESİ VOLEYBOL’DA TRANSFERE HIZLI BAŞLADI
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig’inde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü transfere hızlı ba..
Cevat Olçok ve Ahmet Tezcan NEVÜ’de 15 Temmuz’u Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle “15 Temmuz’un 3. ..
15 TEMMUZ’UN 3. YILINDA AYNI RUHLA
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonunda düzenl..
Başkan Eren’den 15 Temmuz mesajı
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayı..
15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI
Nevşehir Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından, "15 Temmuz Fotoğraf Sergisi" açıldı. Sergide, Fetullahç..
Açıkgöz, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Ankara’daki anma programlarına katıldı.
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açık..
“15 TEMMUZ, BİR MİLLETİN ASIL GÜCÜNÜN TANKI, TOPU, TÜFEĞİ DEĞİL, İMANLI VE İNANÇLI EVLATLARI OLDUĞUNUN BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİĞİ GÜNDÜR”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, “15 Temmuz 2016, bir milletin asıl gücünün tankı, topu, tüfeği deği..
“15 Temmuz’da tarih bir kez daha yazıldı”
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, “15 T..
İlçe Başkanı Çiftçi'den, 15 Temmuz Mesajı.
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yılında günün anlam ve önemini belirten ..
NEVŞEHİR 15 TEMMUZ GECESİ DİRİLİŞ MEYDANINDA BİR KEZ DAHA TEK VÜCUT OLACAK
“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında o gecenin üçüncü yıl dönümünde Nevş..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI