Bugun...

"nevsehir-de-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-etkinlikleri/s/keywords/nevsehir-de-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-etkinlikleri/52/s/keywords/nevsehir-de-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-etkinlikleri/s/keywords/nevsehir-de-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-etkinlikleri/52/50" İLE İLGİLİ HABERLER

 FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Nevşehir Üniversitesi'nde 27 Kişi Görevden Uzaklaştırıldı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bünyesinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılanlar..
GAZETECİLER DE NÖBET TUTTU
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) üyeleri Ziraat Bankası önünde bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanb..
Nevşehir, Mustafa Yıldızdoğan İle Coştu.. VİDEO GÖRÜNTÜ
Demokrasi nöbetinin konuğu Nevşehir Belediyesi’nin organizasyonu ile Türk Müziğinin usta isimlerinden Mustafa Yıldızdoğa..
DEMOKRASİ NÖBETLERİYLE TAÇLANAN MİTİNGDE YER MİLLET, GÖK BAYRAK
Türk Silahlı Kuvvetlerinde yuvalanan Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması(FETÖ/PDY) mensuplarınca 15 Temmu..
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılan 5 kişi tutuklandı.
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan şüpheli ve hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma baş..
Nevşehir, Mustafa Yıldızdoğan İle Coştu
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sızan FETÖ Paralel Devlet Yapılanması(fETO/PDY) mensuplarınca 15 Temmuz günü gerçekleştirilen..
Genel Sekreter ÇÖMÇE'den Sağlık Çalışanlarına Demokrasi ve Şehitler Mitingi Çağrısı
Vatanına sahip çıkıp bir çağrı ile bir kahramanlık destanı yazıp demokrasiyi daha da güçlendiren yiğit halkımızın 20 gün..
Belediye Başkanı Ünver’in Çağrısı Yankı Buldu
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in okul servis araçlarıyla şehir içi yolcu taşımacılığı yapan işletmelerin şehit v..
Şehitlerimiz Parklarda Yaşıyor Ragıp Üner Mahallesinin İsmi 15 Temmuz Mahallesi Olarak Değişti
Nevşehir Belediye Meclisi, 11 mahallede bulunan 20 parka , PKK terör örgütü ile girişilen silahlı çatışmada şehadet mer..
2016 Kısa Öykü ve Şiir Yarışmaları Sonuçları
53. Ulusal 27.Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri Çerçevesinde yapılan Kısa Öykü, ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI