Bugun...

"nevsehir-e-yeni-ozel-okul/s/keywords/nevsehir-e-yeni-ozel-okul/45/s/keywords/nevsehir-e-yeni-ozel-okul/s/keywords/nevsehir-e-yeni-ozel-okul/45/147" İLE İLGİLİ HABERLER

Türk Eğitim-Sen’in Yeni Genel Başkanı Talip Geylan Oldu.
24-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türk Eğitim-Sen 6. Olağan Merkez Genel Kurulu’nda Talip Geylan 225..
Nevşehir'de Aranan 29 Kişi Yakalandı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Merkez ve İlçe Teşkilatı tarafından; Vatandaşlarımızın adalete duyulan güveni ve kamu düze..
Nevşehir Ülkü Ocakları, güreş kursu açtı
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından gençleri sokaklarda ki kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sportif fa..
Kaymaklı-Mazı Arası Yeni Yol Müjdesi.
Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesi ile Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünü Nevşehir / Niğde yol hattına bağlaya..
 DEAŞ Terör Örgütü Üyesi Nevşehir Polisi Tarafından Yakalandı.
DEAŞ Terör Örgütü içerisinde faaliyetlerde bulunduğu tesbit edilen A.A.M.S.F. isimli şahıs Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü..
Acıgöl İlçesine Bağlı Yuva ve Kozluca Köylerine Yeni Yol.
Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanan Acıgöl ilçesine bağlı Yuva ve Kozluca köylerini Aksaray İli Yalma..
Acıgöl Belediyesi ile Nevşehir Kızılay Şubesi İşbirliğinde 300 Öğrenciye Giyecek Yardımı Yapıldı.
Acıgöl Belediyesi ile Nevşehir Kızılay Şubesi işbirliğinde Acıgöl ilçe merkez, köy ve kasabalarında ilk, orta ve lise ok..
Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Yılmaz, Futsal Milli Takım Seçmelerine Katılacak
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi öğrencisi ve Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Abdu..
 Nevşehir Emniyetinden Şok Uygulama-11
Nevşehir merkezinde 20.02.2018 Salı günü 17.00-19.00 saatleri arası 19 ekip, 142 personelin katılımı ile İl Emniyet Müdü..
Gülşehir Yeni Gençlik Merkezine Kavuşuyor
‘Ülkemizin ilk gençlik merkezlerinden birine sahip olan Gülşehir ilçemizde fiziki şartları nedeniyle sağlık hizmet verem..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI