Bugun...

"nevsehir-ekonomisi-kapadokya-universitesinde-konusuldu/s/keywords/nevsehir-ekonomisi-kapadokya-universitesinde-konusuldu/144/s/keywords/nevsehir-ekonomisi-kapadokya-universitesinde-konusuldu/s/keywords/nevsehir-ekonomisi-kapadokya-universitesinde-konusuldu/144/110" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Ülkü Ocakları’ndan Suriyeli açıklaması:
Nevşehir Ülkü Ocakları ikinci Başkanı Mehmet Acer, Sosyal medya hesabından Suriyeliler ile ilgili yaptığı açıklama Nevşe..
ENERJİ BAKANI DÖNMEZ NEVŞEHİR’DE
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez akşam saatlerinde Nevşehir’e geldi. Bakan Dönmez’i karşılayan Nevşehir Bele..
Türkiye Drone Şampiyonası Kapadokya Etabı Tamamlandı
Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Türkiye Drone Şampiyonasının üçün..
DÜNYACA ÜNLÜ ŞEHİR İÇİ TURİSTİK TURLAR YAPAN BİG BUS ARTIK NEVŞEHİR’DE
Dünyanın ünlü turizm kentlerinde turistlerin üstü açık otobüslerle şehir turu yapmalarına olanak sağlayan Big Bus, Nevşe..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ VOLEYBOL’DA TRANSFERE HIZLI BAŞLADI
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig’inde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü transfere hızlı ba..
NEVŞEHİR 15 TEMMUZ GECESİ DİRİLİŞ MEYDANINDA BİR KEZ DAHA TEK VÜCUT OLACAK
“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında o gecenin üçüncü yıl dönümünde Nevş..
NEVŞEHİR BELEDİYESPOR 2019-2020 SEZONUNDA 3. GRUPTA MÜCADELE EDECEK
Nevşehir Belediyespor Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2019-2020 sezonunda 3. Grupta mücadele edecek.
Kapadokya Üniversitesinden Rehber Öğretmenlere Konferans
Kapadokya Üniversitesi ile Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kayseri’de düzenlenen konferansta Eğitimci Yazar..
Kapadokya’da Birsen Tezer Rüzgarı Esecek
Türkiye’nin en güçlü kadın vokallerinden Birsen Tezer, 27 Temmuz Cumartesi günü Kapadokya Museum Hotel’de müzikseverlerl..
Kapadokya Balon Festivali Gala Yemeği Göreme’de Taçlandı
Uluslararası 1. Kapadokya Festivali’nin gala yemeğine; Vali yardımcısı Nevzat SİNAN, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk SAR..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI