Bugun...

"nevsehir-emniyetinden-nevu-ogrencilerine-hos-geldin-standi/s/keywords/nevsehir-emniyetinden-nevu-ogrencilerine-hos-geldin-standi/41/s/keywords/nevsehir-emniyetinden-nevu-ogrencilerine-hos-geldin-standi/s/keywords/nevsehir-emniyetinden-nevu-ogrencilerine-hos-geldin-standi/41/38" İLE İLGİLİ HABERLER

Motif Vakfı’ndan NEVÜ’ye "Maddi Folklor Ürünlerini Derleme ve Yaşatma Ödülü”
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kapadokya Yaşayan Miras Müzesi’ne "Maddi Folklor Ürünlerini Derleme ve Yaş..
Pop Sanatçısı Yusuf Güney NEVÜ’de Sahne Aldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de sahne alan Pop Sanatçısı Yusuf Güney, gençlere unutulmaz bir gece yaşat..
Anadolu Vakfı Öğretmenler Günü Kutlamaları İçin Nevşehir’de
Anadolu Vakfı Öğretmenler Günü’nü Nevşehirli Öğretmenlerle Kutladı
NEVÜ’de “VI. Uluslararası Batı Kültürü ve Edebiyatları Araştırmaları Sempozyumu”
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Erciyes Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesi işbirlikleriyle 20-22 Kas..
NEVÜ’de “11. Kalkınma Planı ve Üniversitelerin Rolü” Konulu Konferans Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü tarafından “11. Kalkınma Planı ve Ü..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN SU KESİNTİSİ UYARISI
İçme suyu şebeke hatlarında meydana gelen arıza nedeniyle Nevşehir’in bazı mahallelerinde gün içerisinde su kesintisi ya..
NEVŞEHİR’DE KURUMSALLAŞMA VE AİLE ANAYASASI PANELİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde, TOBB Nevşehir Genç Girişimciler Kurulu tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı’n..
NEVŞEHİR’DE METRUK BİNALAR YIKILIYOR
Nevşehir’de vatandaşların can güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan ..
Nevşehir Belediyesi Tarafından Mevlid-i Şerif ve Zafer Programı
Nevşehir Belediyesi tarafından Aziz Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif, Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçikleri..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR
Nevşehir Belediyesi bünyesinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlayan hizmet araçları ve iş makineleri yenileniyor. Önümü..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI