Bugun...

"nevsehir-gazeteciler-cemiyeti-ni-ziyaret-etti/s/keywords/nevsehir-gazeteciler-cemiyeti-ni-ziyaret-etti/140/s/keywords/nevsehir-gazeteciler-cemiyeti-ni-ziyaret-etti/s/keywords/nevsehir-gazeteciler-cemiyeti-ni-ziyaret-etti/140/12" İLE İLGİLİ HABERLER

ÜNVER, TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ NEVŞEHİR ŞUBE YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş ve yönetim kurulu ü..
Açıkgöz'den Devlet Hastanesi'ne Ziyaret.
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ 16 Nisan' daki Cumhurbaşkanlığı Hüküme..
Gazeteciler suç duyurusunda bulundu
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ve Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti, balon kazasında TRT muhabirinin kamerasına el koyan ve ..
ÜNVER MİLLETVEKİLLERİYLE SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgü..
Ekici, Nevşehir’e 2 unvan daha kazandırdı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Denetleme Kurulu üyeliğinden sonra i..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN VATANDAŞLARA 30 BİN SEDİR ÇAM FİDANI DAĞITILDI
Nevşehir Belediyesi tarafından, şehrin yeşillendirilmesine vatandaşlarında katılımlarının sağlanması amacıyla 30 bin Sed..
Eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı Prof. Dr. Sami GÜÇLÜ’den NEÜ'ye Ziyaret
Eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı ve Ak Parti Kurucu Üyesi Prof. Dr. Sami GÜÇLÜ Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesini ziyaret..
NGC’den Anadolu Ajansına ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ekici ve yönetim kurulu üyeleri, AA Nevşehir Bürosunu ziyaret etti
ÜNVER; NEVŞEHİR DEV YATIRIMLARA HAZIRLANIYOR
Son yıllarda birbiri ardına gerçekleştirilen yatırımlarla gelişen ve değişen bir şehirciliğin sergilendiği Nevşehir, bu ..
Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisinden Rektör BAĞLI’ya Ziyaret
Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Ali KOÇAK ve beraberindeki heyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ünive..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI